Telefoon: +32 475 920 876

Email: janiwim@gmail.com

https://www.facebook.com/casa.llebeig

Ligging en contact

Ligging van Casa Llebeig

Het huis ligt op ongeveer 170m boven de zeespiegel, in Partida Mallades, wat in de zomer altijd een aangename bries verzekerd. Het is hier steeds enkele graden frisser dan in de urbanisaties beneden!

Benimaraig en Mallades zijn landelijke gehuchten van Benissa. Zeer rustig en met prachtig panoramisch zicht op de velden en de zee. Maar toch gemakkelijk te bereiken.

Onze villa is gelegen in het rurale gebied van Benissa, tussen amandelen- en olijfbomen en aan een kleine privéweg van 150 meter die dood loopt. Buiten de buren, die een beetje lager en zo'n 50 meter naast ons wonen, komt er dus niemand voorbij op het privéweggetje.

Benissa met alle winkels en supermarkten ligt op 4 à 5 km en Calpe op 7 km van de woning en zijn beide zeer gemakkelijk te bereiken.

De dichtste stranden zijn die van Calpe, tussen de 7 km en de 9 km gelegen van de villa, met zijn zeer lange, zeer goed onderhouden stranden en wandeldijk. Je bent er op 10 minuutjes met de auto.

In het hoogseizoen kan het hier misschien wat druk zijn, maar je komt dan 's avonds toch altijd terug naar de oase van rust in Casa Llebeig.

De af-en oprit 63 op de autobaan is maar 6 à 7 km van de villa vandaan. Handig als u een verdere uitstap plant. Met de nieuwe ring rond Benissa moet u ook niet meer aanschuiven op de drukke uren.

Voor uw vertrek krijgt u van ons een zeer goede wegbeschrijving met foto's mee en de GPS coördinaten, met de nodige uitleg bij, echt wel onontbeerlijk.

Hiernaast ziet u de buurt waar het huis ligt. We zetten liever geen exacte ligging om onze privacy te behouden. Op aanvraag geef ik de juiste ligging door.

38.689602, 0.050116