Winter 2018/2019 in Casa Llebeig:

vanaf 10 november tot 4 mei​, te huren voor minstens 1 maand (uitgezonderd Kerstverlof en Paasverlof). Vraag naar de prijs.
Informeer echter wel even of we de periode die u wil gaan nog vrij hebben, omdat we zelf ook dikwijls de rust, het comfort en het goede klimaat opzoeken!
Huren 2019 in Casa Llebeig:
Er kan gereserveerd worden voor  de periodes die nog vrij zijn en we er zelf niet zijn.
Voorlopig enkel nog vrij:
Paasverlof (2 weken)
Ook van 4-7 tot 10-8 met minimum 2 weken te huren en van zaterdag op zaterdag, maar op donderdag 4-07 of vrijdag 5-07 is er uitzonderlijk wel een aankomst mogelijk.
Voorlopig kan er ook voor 1 week gehuurd worden tussen 4-07 en 13-07 en van 3-08 tot 10-8 omdat die weken aansluiten aan reeds verhuurde periodes.


Zie hieronder de prijslijst PER WEEK:

image-256987-prijslijst_2019_Llebeig.jpg

In het tussenseizoen moet er in principe met min. 2 weken gehuurd worden, daar zijn de prijzen op gebaseerd. Indien u korter wil huren, of een langere periode, kan u de prijs daarvoor aanvragen.​​​​​​​
   Wil u meer weten?
   Mail ons even.
Voor inlichtingen gaat u naar het tabblad "Contact" om ons te mailen. Wij antwoorden u zo vlug mogelijk.
Telefoneren naar 0475/920.876 kan natuurlijk ook.


Waarborg 400 €. 
Inbegrepen: gebruik van badhanddoeken en verbruik van water, gas en elektriciteit. De badhanddoeken wast u zelf de dag voor uw vertrek.
Eindreiniging: 100 €/ 120 €
Lakens worden verplicht gehuurd aan 15 € per bed en per wissel. 

Enkel 1 kleine hond toegelaten in voor- en naseizoen en na uitdrukkelijke toelating.

Hoe verloopt de reservatie?

1.  Wij maken een contract op met de gegevens van de huurder, zoals voor- en achternaam, adres, telefoon, het exacte aantal personen met de leeftijd en uiteraard ook de huurperiode.
2.  Dit contract wordt u gemaild of per post toegestuurd. De huurder stuurt of mailt de getekende bevestiging terug en betaalt 40% of 50 % voorschot binnen de week.
3.  Het saldo betaalt hij 7 weken voor zijn vertrek.
4.  Bij het overhandigen van de sleutels bij ons thuis in Zoersel dient 400 € waarborg worden gegeven, ofwel cash, maar liefst op voorhand op dezelfde rekening overgeschreven.
5.  Indien u zelf de sleutels niet kan komen halen worden ze met een postpakket opgestuurd en wordt hiervoor 10 € kosten aangerekend.
6.  Bij de sleutels krijgt u ook een gedetailleerde wegbeschrijving mee.
7. Alle andere inlichtingen, tips enz. vindt u op deze website.